HOUSE POLICY

Voordat je een afspraak boekt, vragen wij je vriendelijk alle informatie en voorwaarden te lezen, zodat je op de hoogte bent. Het is absoluut noodzakelijk dat elke klant alles begrijpt voordat er een behandeling wordt geboekt en zich ervan bewust is dat JE BIJ HET BOEKEN ONS BELEID ACCEPTEERT. Als je vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Voor het maken van een afspraak is een NIET-TERUGBETAALBARE AANBETALING vereist. Bij het verzetten van de afspraak is het mogelijk binnen 48 uur op de herplanningslink te klikken waarmee je de aanbetaling kunt meenemen naar een opnieuw geplande afspraak. Dit kan tot 48u vóór je behandeling. Bij annulering binnen 48 uur retourneren wij je aanbetaling helaas niet. Bij annulering/no show binnen 24 uur wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Als je een nieuwe afspraak wilt maken, klik je op de link voor het opnieuw plannen van jouw afspraak in de eerste bevestigingsmail. Kunt je deze niet vinden? E-mail ons: hello@fridaymusebrowbar.nl. KLIK NIET OP ANNULEREN als je een nieuwe afspraak wilt maken dan ben jouw aanbetaling kwijt). Een nieuwe afspraak moet minimaal 1 DAG VOORAF worden gedaan.

Als je jouw afspraak korter dan 48 uur van tevoren annuleert of wijzigt, wordt 50% van de kosten in rekening gebracht en ben je jouw aanbetaling kwijt. Bij annuleringen minder dan 6 uur voor de afspraak wordt de volledige behandeling in rekening gebracht ongeacht de reden van annuleren.

Wanneer je zwanger bent, kunt je de aanbetaling gebruiken voor andere behandelingen die wij aanbieden dan een Lash Lift Treatment. Wij doen geen Lash Lift Treatments bij vrouwen die in het eerste trimester van de zwangerschap zitten. Ondanks dat het niet gevaarlijk of slecht is voor moeder en kind kan het zijn dat een lift minder goed of helemaal niet goed pakt. Na het eerste trimester en na de bevalling is het op eigen risico en is er geen mogelijkheid tot refund mocht je n iet tevreden zijn met het resultaat

Begrijp alstublieft dat wanneer je jouw afspraak vergeet, annuleert of je afspraak wijzigt zonder voldoende voorafgaande kennisgeving, wij de mogelijkheid missen om die afspraaktijd in te vullen, en dat andere klanten de kans missen om een behandeling in te plannen te ontvangen. Het 2-dagenbeleid geeft ons de tijd om te proberen deze plekken alsnog in te vullen.

Kom alstublieft op tijd! Niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van de afspraak. We begrijpen dat er onvoorziene omstandigheden kunnen voorkomen, maar wanneer je meer dan vijf minuten later dan de afgesproken tijd in de browbar komt, mag de FMB stylist de verloren tijd inkorten op de treatment en toch het gehele afgesproken bedrag berekenen. Bij meer dan 10 minuten te laat zijn, zullen we je afspraak moeten annuleren en het gehele afgesproken bedrag in rekening brengen.

Betalingen van het resterende bedrag kan je enkel voldoen met cash, Apple Pay of QR code.

Om de veiligheid en hygiëne in de salon te waarborgen is het niet toegestaan om kinderen of huisdieren mee te nemen naar jouw afspraak. FMB heeft de voorkeur dat je alleen naar de afspraak komt zonder gasten zo behouden we de rust jn de browbar.